Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Липень » 29 » Про розроблення детального плану території земельної ділянки
11:55
Про розроблення детального плану території земельної ділянки

 

Новосілко-Опарська сільська рада

миколаївського району Львівської області

7 сесія 7 скликання

рішення

7 липня 2016 року

с. Новосілки-Опарські

68

 

Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки, виділеної для ведення особистого селянського господарства з метою розміщення житлового будинку та господарських будівель Пришляк М.Т.

Розглянувши заяву Пришляк Марії Тимофіївни, жительки с. Новосілки-Опарські, вул. Шкільна,1б про надання дозволу на розроблення детального плану земельної ділянки, яка знаходиться у власності для ведення особистого селянського господарства з метою розміщення житлового будинку та господарських будівель, керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та наказу № 3038-VI від 17.02.2011р. Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Розробити детальний план земельної ділянки площею 0,025 га кадастровим номером 4623086000:01:004:0048, виділеної для ведення особистого селянського господарства з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства на будівництво та обслуговування житлового будинку для розміщення житлового будинку та господарських будівель.
  2. Розроблений детальний план подати на затвердження сесії сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на сільського голову.

Сільський голова М. Синенько

Переглядів: 795 | Додав: Rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: