Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 21 » Про розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з метою розміщення сільського стадіону
15:48
Про розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з метою розміщення сільського стадіону

 

 

Новосілко-Опарська сільська рада

миколаївського району Львівської області

17 сесія 7 скликання

рішення

17 вересня 2017 року

с. Новосілки-Опарські

184

Про розроблення детального плану території

по зміні цільового призначення земельної ділянки

з метою розміщення сільського стадіону

         Відповідно до пункту 3 статті 10, пункту 2 статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказу Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 року №290 зареєстрованого в міністерстві юстиції України 20.11.2011 р. №1468/20206, пунктів 34, 42 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи потребу виготовлення детального плану по зміні цільового призначення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою розміщення сільського стадіону, сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Розробити детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га з ведення особистого селянського господарства на будівництво та обслуговування сільського стадіону в с. Мала Горожана в урочищі «За школою».
  2. Замовником розроблення детального плану території визначити виконком Новосілко-Опарської сільської ради
  3. Фінансування робіт із розроблення детального плану території провести за рахунок коштів сільського бюджету.
  4. Виконкому Новосілко-Опарської сільської ради спільно з відділом містобудування та архітектури Миколаївської РДА оформити завдання на проектування детального плану території, включаючи визначення його меж розроблення, згідно ДБН Б. 1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».
  5. Сільському голові М. Синенько оприлюднити рішення «Про розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з метою розміщення сільського стадіону» на дошці публічної інформації в с. Мала Горожана.
  6. Розроблений детальний план подати в Новосілко-Опарську сільську раду на предмет громадського обговорення та його затвердження.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань благоустрою і вирішення земельних питань.

 

Сільський голова М. Синенько

Переглядів: 3254 | Додав: Rada | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: